13.05.2018« Tillbaka

Inkommande vecka är sista hela veckan innan läsårets sista provvecka startar. Här följer veckans program.

• PS4 får besök av ”Next Level” (Emma&Christina) och jobbar med självkänsla och framtidstro.

• Globbarna har möte i café kl. 8-8.30
  • Kristoffer på workshops i nya robotikcentret i Dickursby, FY3 har vikarie.

Studeranderådet har möte under matrasten.

Samtliga andra årets studerande går och ser teaterpjäsen “Ei kiitos” på Helsingin kaupunginteatteri kl. 19. Det är en del av kurs Fi o6.

Sista anmälningsdagen till höstens studentskrivningar. Kom ihåg att uppsöka lärarna med studentskrivningsplanen i god tid, de är inte på plats alla dagar.
Globbarna ordnar läsårets sista globbarcafé kl. 13.50-14.10, så ta med en liten slant.
Mirkka på Kipinä-skolning hela dagen, SH t3 arbetar självständigt med uppgifter som de får i Google Classroom.

Alla 2or ska delta i "studdissamtal" under period 5. Doodle-länk finns i Wilma.
Ettor som ansökt om tutorskap kallas till intervju denna vecka, se kallelse per Wilma.
På kommande vecka 21:

Pga niornas festlunch äter gymnasiet måndag 21.5 undantagsvis lunch kl. 11.00-11.30. Position 2 har därefter ännu lektion kl. 11.30 - 12.15. Undantaget är PS4 som har besök nr 2 med Next Level, ni håller normala lektioner och går kl. 11.45 efter mat från matsalen men äter i ett klassrum.
Läsårets sista provvecka startar onsdag 23.5, kolla ert schema i Wilma och se till att ni har utrustningen i skick.
Ha en lärorik studievecka och njut av vårsolen!