05.05.2018« Tillbaka

Vi går med raska steg mot skolavslutning, studentdimission och sommarlov. Här följer veckans program.

• Omtentvitsorden kommer in i Wilma under dagens lopp.
  • Gymnasiestuderandena deltar i föreläsning “hbtiq i dagens samhälle” i Luxor, ENAo3 och FINAo3 kl. 10.05-10.50 och kl. 11.00-11.45 MAAo8, MABo5 och PS4. P.g.a. föreläsningarna inleder PS4 sina lektioner i MS.

• Globbarna har möte i café kl. 8-8.30
  • Dagens lektioner i Fi o6 trafi ersätts av teaterbesöket torsdagen 17.5.

Futsalturnering kl. 9.00-11.10, alla klasser deltar och båda könen ska vara representerade på spelplanen. 100€ till vinnarklassen och 50€ åt klassen som blir tvåa. Vi delar också pris (50€) för bästa enhetliga klädsel. Första matchen är mellan 1a och 2a och den börjar kl. 9.00. Resten av spelschemat finns till påseende på anslagstavlan vid övre trappan. Samtliga studerande får följa med matcherna, MEN skoldagen fortsätter normalt genast efter att turneringen tagit slut. Även lektionen kl. 8.05-8.50 hålls normalt.

Kristi himmelsfärdsdag, ledig dag

Eva, Oskar samt några globbare åker till Kökar över veckoslutet, avfärd efter avslutad skoldag, hemkomst söndagkväll.

Alla 2or ska delta i "studdissamtal" under period 5. Doodle-länk finns i Wilma.
Under veckan hålls en utrymningsövning.

På kommande vecka 20:

Sista anmälningsdag till höstens studentskrivningar fredag 18.5. Kom ihåg att uppsöka lärarna med studentskrivningsplanen i god tid, de är inte på plats alla dagar.
Ha en lärorik studievecka och lycka till i futsalturneringen!