Aktuellt

Veckobrev, vecka 12

17.03.2018« Tillbaka

Veckobrev, vecka 12

Inkommande vecka är sista hela veckan innan provveckan. Studentskrivningarna fortsätter under hela veckan. Detta betyder att ni vistas i matsalen endast under lunchen, under vilken ni håller ljudnivån nere. Konditionssalen är fortfarande stängd. Här följer veckans hela program:

Studerande:

Måndag:


  • E-studentprovet i finska skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17, skribenterna bör vara på plats kl. 8 och kom ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter för att kunna koppla nätkabeln.
  • Anmälan till allmän tent öppnas i Wilma kl. 9 (stängs på fre kl. 15). Kom ihåg att anmäla er i tid och kontakta berörda lärare för att få obligatoriska inlämningsuppgifter!


Tisdag:


  • Globbarna har möte i caféet kl. 8-8.30.
  • Studeranderådet har möte i Mirkkas rum kl. 8-8.30.
  • Stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 i Shaolin, anmäl intresse till Mirkka i förväg via Wilma.
  • Gäst från HU besöker PS 3 och berättar om hjärnforskning.


Onsdag:


  • Studentprovet i historia, biologi, filosofi, psykologi och fysik skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17. Samtliga prov förutom fysiken är elektroniska. De som har ett elektroniskt prov bör vara på plats kl. 8 och komma ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter för att kunna koppla nätkabeln. De som skriver provet i fysik skall vara på plats senast kl. 8.30.


Torsdag:Fredag:

E-studentproven i korta språk skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17. Skribenterna skall vara på plats kl. 8 och kom ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter.
Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant!
Anmälan till allmän tent stängs i Wilma kl. 15.
Mirkka på skolning hela dagen.
Johanna på kurs på förmiddagen, TY5 har vikarie, Martin startar studentskrivningar och har rektorsansvar till kl. 12.30

Övrigt:

Det har valts fyra nya medlemmar till studeranderådet, de är Zakaria Bouzada, Emma Fagerström, Sebastian Lindgren och Jannica Monnberg. Grattis!
Denna vecka har vi i skolan en temavecka kring antirasism och tolerans, globbarna kommer att göra en kort video kring temat så alla som vill medverka i den ombes vara i kontakt med Emma Fagerström i 1A.
Fem lärarauskultanter (Antonia, Johanna, Jonas, Mika och Renata) kommer eventuellt att följa med lektioner under veckan, så bli inte överraskade om ni har några nya ansikten i klassrummet.

På kommande vecka 13:

Studentskrivningarna fortsätter ännu på måndagen 26.3
Deadline för inlämning av Z-uppgifter från period 3 måndagen 26.3
Provveckan inleds tisdagen 27.3, kom ihåg att kolla ert schema i Wilma och börja läsa i tid!
påsklov 30.3-2.4

Ha en givande och lärorik studievecka och lycka till med studentproven ni som skriver!