17.03.2018« Tillbaka

Inkommande vecka är sista hela veckan innan provveckan. Studentskrivningarna fortsätter under hela veckan. Detta betyder att ni vistas i matsalen endast under lunchen, under vilken ni håller ljudnivån nere. Konditionssalen är fortfarande stängd. Här följer veckans hela program:

• E-studentprovet i finska skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17, skribenterna bör vara på plats kl. 8 och kom ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter för att kunna koppla nätkabeln.
  • Anmälan till allmän tent öppnas i Wilma kl. 9 (stängs på fre kl. 15). Kom ihåg att anmäla er i tid och kontakta berörda lärare för att få obligatoriska inlämningsuppgifter!

• Globbarna har möte i caféet kl. 8-8.30.
  • Studeranderådet har möte i Mirkkas rum kl. 8-8.30.
  • Stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 i Shaolin, anmäl intresse till Mirkka i förväg via Wilma.
  • Gäst från HU besöker PS 3 och berättar om hjärnforskning.

• Studentprovet i historia, biologi, filosofi, psykologi och fysik skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17. Samtliga prov förutom fysiken är elektroniska. De som har ett elektroniskt prov bör vara på plats kl. 8 och komma ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter för att kunna koppla nätkabeln. De som skriver provet i fysik skall vara på plats senast kl. 8.30.

E-studentproven i korta språk skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17. Skribenterna skall vara på plats kl. 8 och kom ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter.
Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant!
Anmälan till allmän tent stängs i Wilma kl. 15.
Mirkka på skolning hela dagen.
Johanna på kurs på förmiddagen, TY5 har vikarie, Martin startar studentskrivningar och har rektorsansvar till kl. 12.30

Det har valts fyra nya medlemmar till studeranderådet, de är Zakaria Bouzada, Emma Fagerström, Sebastian Lindgren och Jannica Monnberg. Grattis!
Denna vecka har vi i skolan en temavecka kring antirasism och tolerans, globbarna kommer att göra en kort video kring temat så alla som vill medverka i den ombes vara i kontakt med Emma Fagerström i 1A.
Fem lärarauskultanter (Antonia, Johanna, Jonas, Mika och Renata) kommer eventuellt att följa med lektioner under veckan, så bli inte överraskade om ni har några nya ansikten i klassrummet.

På kommande vecka 13:

Studentskrivningarna fortsätter ännu på måndagen 26.3
Deadline för inlämning av Z-uppgifter från period 3 måndagen 26.3
Provveckan inleds tisdagen 27.3, kom ihåg att kolla ert schema i Wilma och börja läsa i tid!
påsklov 30.3-2.4

Ha en givande och lärorik studievecka och lycka till med studentproven ni som skriver!