11.03.2018« Tillbaka

Inkommande vecka inleds vårens studentskrivningar. Detta betyder att ni vistas i matsalen endast under lunchen, under vilken ni håller ljudnivån nere. Konditionssalen är stängd under hela skrivningsperioden 12.3 - 26.3. Här följer veckans hela program:

• Studentprovet i modersmål (essä) skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17, alla skribenter bör vara på plats senast kl. 8.30.
  • Vitsord från abitent 2 kommer in i Wilma under dagens lopp.

• Globbarna har möte i caféet kl. 8-8.30.
  • Lärarna deltar i katastrofövning inför de elektroniska studentskrivningarna kl. 14-16 i gymnastiksalen. Detta betyder att sista delen av femtimmarsblocket ersätts med självständiga uppgifter. OBS - enda undantaget är kursen i företagsamhet som har helt normala lektioner.
  • Karin, Mirkka och Ali är på GHL-skolning hela dagen, deras lektioner ersätts med självständiga uppgifter, mer info via Wilma och GC.

• Studentprovet i religion, livsåskådning, hälsokunskap, geografi, samhällslära och kemi skrivs i gymnastiksalen kl. 9-17. Samtliga prov förutom kemin är elektroniska. De som har ett elektroniskt prov bör vara på plats kl. 8 och komma ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter för att kunna koppla nätkabeln. De som skriver provet i kemi skall vara på plats senast kl. 8.30.
  • Förskoleelever deltar i robotikundervisningen kl. 9-10.

• Listor för bokning av provutgivningstider (fre 6.4) hängs upp på Luxors vägg i samband med GLT.

E-studentprov i engelska i gymnastiksalen kl. 9-17. Skribenterna skall vara på plats kl. 8 och kom ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar och vid behov även ethernetadapter.
Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant!

Fem lärarauskultanter (Antonia, Johanna, Jonas, Mika och Renata) kommer att följa med lektioner under veckan, så bli inte överraskade om ni har några nya ansikten i klassrummet.

De abiturienter som inte ännu har bokat tid för studdissamtal, uppmanas göra det så fort som möjligt, bokning sker via länk i Wilma.

På kommande vecka 12:

Studentskrivningarna fortsätter
Antirasismvecka
Anmälan till allmän tent (20.4) öppnas måndag 19.3 kl. 9 och stängs fre 23.3 kl. 15, kom ihåg att även kontakta läraren per Wilma och be om inlämningsuppgifter. Deadline för inlämningsuppgifterna är fre 19.4.

Ha en givande och lärorik studievecka!