19.01.2018« Tillbaka

Nu har vi äntligen fått lite vintrigare landskap och det ger förhoppningsvis även motivation och energi till era studier. Vi rekommenderar vintersport utomhus, för konditionssalen är tyvärr stängd för gymnasiet hela denna vecka p.g.a. att det släppts in utomstående gäster. Reglerna gås igenom på GLT. Inkommande veckas program ser ut som följande:

• Globbarna har möte i caféet kl. 8-8.30.
  • Studeranderådet har möte i Mirkkas rum kl. 8-8.30.
  • Stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 i Shaolin, anmäl intresse till Mirkka i förväg via Wilma.

• Anmälan till Abitent 1 öppnas i Wilma kl. 9.00, den stängs måndag 29.1 kl. 15.
  • Ledningsgruppen träffar de studerande som deltar i niornas infokväll to 1.2, detta sker i Shaolin kl. 13.30-15. Övning på agendan.

• Alumnidag 1, forna HeGy-studerande kommer och berättar vad de studerar eller arbetar med nuförtiden, detta evenemang är främst riktat till andra och tredje årets studerande. Pass 1 kl. 10.45-11.45 gäller undantagsvis SAMTLIGA studerande, föreläsning om Rättsfostran och juridik i gymnastiksalen. Grupperna går till salen med sin grupphandledare och lämnar ytterkläder, väskor och tekniska apparater i klassrummet där ni har GLT. Pass 2 kl. 12.15-13.30 gäller andra och tredje årets studerande. Olika föreläsningar i gymnasiet. Anmälan sker genom en Google-förfrågan som ni får länk till på måndagen. Klassrumsindelningen hängs upp utanför lärarrummet senast på onsdagen. Samtliga studerande har normal undervisning innan och efter alumni.

• Mirkka på BETT-mässa i London

• Kristoffer på handledarutbildning vid HU, MAA 13 arbetar på distans med sin hemtent, FY o1 deltar i alumniprogrammet innan lunch och efter lunch arbetar de vidare med sina projekt i skolan.

Alumnidag 2 kl. 12.25-14.05, gäller andra och tredje årets studerande. Olika föreläsningar i gymnasiet. Anmälan sker genom en Google-förfrågan som ni får länk till på måndagen. Klassrumsindelningen hängs upp utanför lärarrummet senast på onsdagen. Samtliga studerande har normal undervisning innan och efter alumni.
Mirkka på BETT-mässa i London, SH o2 arbetar i skolan med självständiga uppgifter. Cie sköter ensam lektionerna i Gy 4.
Deadline idag för inlämning av Z-uppgifter från period 2.
Vitsorden från allmän tent kommer in i Wilma under dagens lopp.
Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant!
På kommande vecka 5:

tvåorna på PRAO ti 30.1
abinas skidkurs i Himos 1-4.2
infomöte för åk 9 med vårdnadshavare to 1.2 kl. 18.30-20
abinas mattepreli fre 2.2

Ha en lärorik studievecka!